Ferie

5 ting du ikke må glemme på ferien

Det er kun sommerferie én gang om året, så det er med at få mest muligt ud af den. Det gælder uanset om du har børn, er et barn eller ungt menneske, er enlig mor eller far, er ungkarl eller ungkarlinde og ikke har nogen planer om nogensinde at få børn eller om du er single og stadig venter på at finde den helt rigtige partner for livet. Sommerferien er en hellig tid på året, der for nogle handler om fest og ballade, mens andre bruger den til at slappe af og nyde, at arbejdet er sat på pause et par uger. I år er sommeren ekstra varm, men det gælder også, når sommeren er fuld af regn og kold som bare fanden. Netop fordi ferien er så betydningsfuld er det vigtigt at sørge for, at alt er som det skal være. Vi ser derfor nærmere på fem ting, du ikke må glemme på ferien.

Den første ting mange glemmer er solcreme. Det gælder ikke på alle slags ferier, men dem der tager på skiferie eller til andre kolde destinationer må lede andre steder efter råd til, hvordan de overlever deres masochistiske tendenser og nydelser. På den anden side kan nogle af de ting vi nævner her gøre en skiferie endnu mere smertefuld, så måske er det stadig værd for masochisterne at læse videre.

Stranden er en populær destination, så hvis der er nogen som helst chance for at du skal på stranden eller i nærheden af store mængder vand, så er det vigtigt at tage badetøj med. Badebukser til mændene og bikini til kvinderne, eller omvendt hvis du er til den slags. Der er selvfølgelig andre ting, man skal huske på stranden, såsom håndklæder og solbriller.

Som nummer tre på listen har vi al den elektronik, du ikke kan undvære. Det kan være din mobiltelefon, som du har brug for i tilfælde af at nogen ringer; din tablet til at spille alverdens dårlige spil; eller din bærbare computer, fordi du får brug for at arbejde eller af en eller anden grund bare ikke kan undvære den i en uge eller to. Hvis du tager en eller flere af dem med, så husk også laderen, så du ikke står tilbage med hvad nu til dags må kaldes tynde mursten.

Den fjerde ting du ikke må glemme er førstehjælp, medicin eller hvad du nu ellers risikerer at få brug for i løbet af ferien. Hovedpine og køresyge er der mange, der til tider døjer med, men dagligdagsmedicin er nu en gang den vigtigste.

Til sidst må du endelig huske at tage bøger med på ferien. Uanset om du skal sidde i et fly, en bus, en bil, en båd eller noget helt femte, så kan du nærmest ikke undgå, at du ender i en situation, hvor en bog kan være nyttig.