Counter-Strike

Counter Strike Global Offensive, er et af de mest populære spil i Danmark, som tager udgangspunkt i det klassiske Counter Strike 1,6.
Mangler du nye spillere til dit hold eller søger du et hold at spille med? Sociale giver dig den perfekte mulighed for at finde  spillere på samme niveau som dig selv.

 

Gamemodes

I Counter-Strike Global Offensive findes der flere forskellige gamemodes, som er muligt at spille.

 
Fællesskabsservere: Hvis man gerne vil spille på baner, som andre har ændret, f.eks. en surfe bane, kan man finde disse under "fællesskabsservere". Der findes flere tusinde forskellige slagsbaner, så man er her sikret at man aldrig kommer til at kede sig.

Deathmatch: Her spiller man alle mod alle. Man får points for hvert dræb man laver. Disse points er forskellige i forhold til hvilket våben man brugte til at dræbe med. Så snart man selv dør, liver man op igen. Det vil sige at dette gamemode er meget intens, fordi der aldrig er pause. Efter 10 minutter, vil den person med flest points vinde spillet.

Arms Race: I Arms Race starter alle spilere med det samme våben. Så snart man laver to kills vil får et nyt våben. Den der først kommer alle våbenene igennem vinder spillet. Så snart man dør, liver man op igen. Man spiller her 5 mod 5.

Demolition: Dette mod handler om at man enten dræber alle modstander eller at man som terrorist ligger bomben. Alle starter med det samme våben. For hvert dræb man laver får man et nyt våben, dog får man først det nye våben efter runden er slut. Så snart man dør, skal man vente på at runden er slut. Det holder der først vinder 11 runder, vinder spillet. Man spiller her 5 mod 5.

Casual: I dette gamemode spiller man 10 mod 10, hvor det gælder om enten at dræbe alle modstandere eller få bomben til at springe hvis man er terrorist. Det holder der først vinder 8 runder vinder spillet.

Competitive: Dette er det mest spillet gamemode, da det er knyttet op til et rank system. Det betyder at man udfra hvor god man er, vil blive placeret i en rank. Derved spiller man sammen med og imod andre som har det samme rank. Vinder man banen har man mulighed for, at stige i rank. Jo højere rank man er i, jo sværere er spillet. Man spiller 5 mod 5, og det hold som først vinder 16 runder vinder banen. Hvis man begge hold vinder 15 baner hver især, er banen uafgjort. Man vinder ved enten at dræbe alle modstandere eller ved at plante bomben, hvis man er terrorist. I få baner har man mulighed for at hjælpe gidsler, som counter terrorist, som man også kan vinde banen på. Alle spillere starter med at have 800 penge til, at købe våben for. For hvert dræb man laver, får man en smule penge. Vinder man runden får man en større sum penge. Det betyder således at det hold som vinder en runde, vil have mulighed for at købe bedre våben end de andre.